Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek

2018. 07. 07. 16:34:00
Találkozzunk a FEZEN-en!

Pierre Mouton elhozza nektek a legütősebb fellépőket a FEZEN-re!
Hazai és külföldi, alter, rap, rock és amit még akartok!
Bulizzatok velünk, visszhangozzon tőlünk a fesztivál! Július 25-28., FEZEN, Pierre Mouton színpad.

http://www.fezen.hu/fellepok/fellepok-helyszinei

2018. 07. 07. 00:00:00
Szeretnél Pierre Mouton vendége lenni? Most korlátlanul pezsgőzhetsz október végéig!

Kérj egy pohár Pierre Mouton pezsgőt (igen, pohárral is kérheted!) és kérj egy pecsétet a pecsétgyűjtő füzetedbe. A hetedik pecséttől már nem kell többet pezsgőre költened, hiszen PIERRE MOUTON vendége lettél. (1 pecsét = 1 pohár pezsgő)

Ez után nincs más tennivalód, mint like-olni Pierre Mouton Facebook oldalát és egy Messenger üzenetben elküldeni a lefotózott, 7 db pecséttel ellátott pecsétgyűjtő kártyát és a címet, ahová küldhetjük a Pierre Mouton Vendége Vagyok pass-t. 

A pass-t 14 napon belül postázzuk a megadott címre. Fontos, hogy ez egy fényképes igazolvány lesz, ezért, ha a Facebook profilfotód nem téged ábrázol, küldj egy olyan képet magadról, amit a pass-ra tehetünk (nem fontos, hogy igazolványkép legyen, lehet olyan is, amin épp pezsgővel koccintasz, a lényeg, hogy az arcod jól látható és felismerhető legyen rajta).

Pierre Mouton facebook oldalán pedig folyamatosan nyomon követheted a kijelölt vendéglátóhelyeket, ahol 2018. október 31-ig korlátlan mennyiségű Pierre Mouton pezsgőt fogyaszthatsz! De csak Te! Nem rossz, ugye?

Találkozunk a fesztiválokon! Pezsegjük át együtt a nyarat!

2018. 07. 07. 09:17:00
BREBIS VINTAGE 2015

igyelem! Jön az első évjáratos BREBIS#blancDEblancs pezsgő, amely 36 hónapot érlelődött palackban!
.
Hogy mi is az a "blanc de blancs" (blandöblan – “fehérből fehér”)? Ha Franciaországról, pontosabban Champagne-ról beszélünk, ez a kategória kizárólag chardonnay szőlőfajtából készülhet (akár nálunk, a BREBIS-nél), stílusában pedig egy, a frissességre, az almás-körtés, citrusos aromákra hajazó, "méthode traditionnelle" pezsgőt jelent.
.
4 hét és kapható, limitált mennyiségről lévén szó. 

Keresés