Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Szeretnél Pierre Mouton vendége lenni? Most korlátlanul pezsgőzhetsz október végéig!

Szeretnél Pierre Mouton vendége lenni? Most korlátlanul pezsgőzhetsz október végéig!

Kérj egy pohár Pierre Mouton pezsgőt (igen, pohárral is kérheted!) és kérj egy pecsétet a pecsétgyűjtő füzetedbe. A hetedik pecséttől már nem kell többet pezsgőre költened, hiszen PIERRE MOUTON vendége lettél. (1 pecsét = 1 pohár pezsgő)

Ez után nincs más tennivalód, mint like-olni Pierre Mouton Facebook oldalát és egy Messenger üzenetben elküldeni a lefotózott, 7 db pecséttel ellátott pecsétgyűjtő kártyát és a címet, ahová küldhetjük a Pierre Mouton Vendége Vagyok pass-t. 

A pass-t 14 napon belül postázzuk a megadott címre. Fontos, hogy ez egy fényképes igazolvány lesz, ezért, ha a Facebook profilfotód nem téged ábrázol, küldj egy olyan képet magadról, amit a pass-ra tehetünk (nem fontos, hogy igazolványkép legyen, lehet olyan is, amin épp pezsgővel koccintasz, a lényeg, hogy az arcod jól látható és felismerhető legyen rajta).

Pierre Mouton facebook oldalán pedig folyamatosan nyomon követheted a kijelölt vendéglátóhelyeket, ahol 2018. október 31-ig korlátlan mennyiségű Pierre Mouton pezsgőt fogyaszthatsz! De csak Te! Nem rossz, ugye?

Találkozunk a fesztiválokon! Pezsegjük át együtt a nyarat!

Tartalomhoz tartozó címkék: Minta címke

Keresés